TRANSFORMATIE GEMEENTEHUIS HEERHUGOWAARD

Het resultaat. Samen met de medewerkers van gemeente Heerhugowaard en Langedijk kwamen wij erachter dat zij enorm trots zijn op de omgeving waarin men woont, werkt en recreëert. Deze omgeving hebben wij gebruikt voor routing en herkenning in het pand. Zo zijn de communicatiegebieden ingericht als stadsgebied met stoere stalen wanden en echte steenstrips. Centraal gelegen in het pand zijn dit fijne plekken geworden, waar de medewerkers zich in herkennen. Voor de nieuwe bestuursvleugel putten wij inspiratie uit het schitterende West-Friese polderlandschap. Het landschap laten wij, soms letterlijk!, terugkomen op wanden en vloeren. Zo is het nieuwe gemeentehuis een prachtige plek geworden, waar medewerkers iedere dag met veel plezier aan het werk gaan.

Details

:  6 december 2019
:  OVERHEDEN
:  In opdracht van DNA Projecten